Lay out the ingredients in front of you.
Разложите ингредиенты перед собой.
Wash the meat and cook the broth. Add bay leaf, salt and pepper to taste.
Мясо помыть и поставить варить бульон. Добавив в него лавровый лист, соль и перец по вкусу.
Boil pearl barley until half cooked.
Перловую крупу отварить до полуготовности.
Fry onions and carrots in a frying pan.
Обжарить на сковороде лук и морковь.
Cut the pickled cucumbers into strips, some of them can be grated on a coarse grater. Add to the onions and carrots and add tomato paste. Simmer for a few minutes.
Нарезать соломкой маринованные огурцы, часть из них можно натереть на крупной тёрке. Положить к луку с морковью и добавить томатную пасту. Потушить несколько минут.
Remove the meat from the broth, separate it from the bone, cut it and put it back.
Достать из бульона мясо, отделить от кости, нарезать и положить обратно.
Place pearl barley and vegetables into the pan. Place peeled and chopped potatoes there.
В кастрюлю положить перловую крупу, овощи. Туда же положить очищенный и нарезанный картофель.
Cook until done.
Варить до готовности.
Remove from heat and let steep, covered, for 10 minutes.
Снять с огня и дать настояться под крышкой 10 минут.
Before serving, you can decorate with sour cream and herbs. Bon appetit!
Перед подачей можно украсить сметаной и зеленью. Приятного аппетита!