Prepare your ingredients. Clean the fish in advance from scales and entrails, carefully remove the skin and remove all bones from the fillet.
Подготовьте ингредиенты. Заранее очистите рыбу от чешуи и внутренностей, аккуратно снимите кожу и удалите все кости с филе.
Pass clean fillets through a meat grinder twice. Add bread soaked in milk, spices and one chopped onion. Pass the mixture through the meat grinder again.
Чистое филе пропустите через мясорубку дважды. Добавьте замоченный в молоке хлеб, специи и одну нарезанную луковицу. Пропустите массу через мясорубку ещё раз.
Cover the bottom with food foil and grease the mold (metal portion ring) with oil.
Застелите дно пищевой фольгой, а форму (металлическое порционное кольцо) смажьте маслом.
Spread the skin along the sides of the mold. Place part of the cutlet mass on the bottom and the filling on it. On top - again cutlet mass.
По стенкам формы распределите кожу. Выложите на дно часть котлетной массы, на неё начинку. Сверху - вновь котлетную массу.
Spread the skin along the sides of the mold. Place part of the cutlet mass on the bottom and the filling on it. On top - again cutlet mass.
По стенкам формы распределите кожу. Выложите на дно часть котлетной массы, на неё начинку. Сверху - вновь котлетную массу.
Bake at 180°C for ~30 minutes. 5 minutes before ready, sprinkle with grated cheese.
Запекайте при температуре 180°С в течении ~30 минут. За 5 минут до готовности посыпьте тёртым сыром.
Before serving, sprinkle with chopped herbs and sesame seeds. Bon appetit!
Перед подачей посыпьте нарезанной зеленью и кунжутом. Приятного аппетита!