Prepare all ingredients.
Подготовьте все ингредиенты.
Dissolve the yeast in warm milk and leave for 10 minutes for the yeast to “come to life”. Then add sugar, eggs and butter, mix and add flour. Knead the dough and put it in a warm place for an hour, covered with a towel or cling film.
В тёплом молоке растворите дрожжи и оставьте на 10 минут, чтобы дрожжи «ожили». Затем добавьте сахар, яйца и сливочное масло, перемешайте и добавьте муку. Замешайте тесто и уберите в теплое место на час, накрыв полотенцем или пищевой пленкой.
Divide the dough into two parts for convenience, sprinkle the table with flour and roll out. Spread the rolled out dough with soft butter and sprinkle with a mixture of sugar, cinnamon and grated chocolate. Roll the roll and cut. Grease the mold with butter and place our cinnabons in it.
Разделите тесто на две части для удобства, присыпьте стол мукой и раскатайте. Намажьте раскатанное тесто мягким маслом и посыпьте смесью из сахара, корицы и тертого шоколада. Скрутите рулет и нарежьте. Форму смажьте сливочным маслом и положите в неё наши синнабончики.
Place in the oven preheated to 200 degrees for 30 minutes.
Отправляйте в духовку, разогретую до 200 градусов, на 30 минут.
For the glaze, mix cream cheese, powdered sugar and butter.
Для глазури смешайте творожный сыр, сахарную пудру и масло.
Before serving the buns, you can warm them up. Pairs perfectly with any hot drinks.
Перед подачей булочек, их можно подогреть. Прекрасно сочетаются с любыми горячими напитками.