Prepare all ingredients
Подготовьте все ингредиенты
Cut the meat into chops and beat on both sides.
Мясо нарежьте на отбивные и отбейте с двух сторон.
Peel the potatoes and grate them on a coarse grater. Chop the onion.
Картофель почистите и натрите на крупной терке. Нарежьте лук.
Place potatoes, onions, spices, egg, flour, mayonnaise in a cup. Mix everything.
В чашку положите картофель, лук, специи, яйцо, муку, майонез. Все перемешайте.
Place the chops on the heated oil and place the potato skin on top. Fry until golden brown, then carefully turn over and fry for another 5 minutes.
На разогретое масло выложите отбивные, сверху положите шубку из кортофеля. Обжарить до золотистой корочки, затем аккуратно перевернуть и обжарить еще 5 минут.
Place the coated pork on a baking sheet and pour cream over it.
Выложить свинину в шубке на протвень залить сливками.
Place in a preheated oven for 10 minutes at 180 degrees.
Поставьте в разогретую духовку на 10 минут на 180 градусов.
The dish can be served with salad. I have pickled zucchini.
Блюдо можно подавать на стол с салатом. У меня это маринованые кабачки.