Wash all vegetables and herbs.
Помойте все овощи и зелень.
Boil potatoes and eggs. Cut the finished potatoes into small cubes, chop the eggs with a knife or grate.
Отварите картофель и яйца. Готовый картофель нарежьте небольшими кубиками, яйца измельчите ножом или натрите на терке.
Cut the cucumbers and radishes into small pieces, chop the greens. Add all the chopped ingredients to the salad bowl with the potatoes and eggs.
Нарежьте огурцы и редис мелкими кусочками, измельчите зелень. Добавьте все нарезанные ингредиенты в салатницу к картофелю и яйцам.
Take 2-3 glasses of cold boiled water, add vinegar to it and stir. Season the okroshka with vinegar water, add salt and pepper to taste, and mix the finished dish well.
Возьмите 2-3 стакана холодной кипяченой воды, добавьте к ней уксус и размешайте. Заправьте окрошку уксусной водой, добавьте соль и перец по вкусу, хорошо перемешайте готовое блюдо.
Serve okroshka in tureens, offer it with fresh black bread, mustard and horseradish.
Подавайте окрошку в супницах, предложите к ней свежий черный хлеб, горчицу и хрен.