Prepare all ingredients
Подготовьте все ингредиенты
Cook Fusili.
Сварите Фузили.
Cut the breast into small cubes, cut off the skin.
Нарежьте грудку мелкими кубиками, срежьте шкурку.
Heat a frying pan and add olive oil and brown the brisket. Add salt and pepper there.
Разогрейте сковороду и влейте туда оливковое масло, подрумяньте грудинку. Добавьте туда соль и перец.
Chop the pistachios with a knife, as finely as possible. Add pistachios to the pan and fry over medium heat for 1 minute.
Измельчите фисташки ножом, максимально мелко, насколько получится. Положите в сковороду фисташки и пожарьте на среднем огне 1 минуту.
Add ricotta, dilute with one ladle of Fusili pasta broth.
Добавьте рикотту, разбавьте одним половником бульона от пасты Фузили.
Mix everything together and place on a plate. Grate Parmesan there.
Смешайте все вместе и выложите на тарелку. Натрите туда пармезан.
You can decorate the dish with herbs. It turns out great as a snack with cherry tomatoes.
Украсить блюдо можно зеленью. В прикуску с томатами Черри получается отлично.