Prepare all ingredients
Подготовьте все ингредиенты
Peel the potatoes, cut them and place them in a saucepan, cover with water and place on the stove. After boiling, add mashed rice, salt and cook over low heat.
Картофель очистите, порежьте и сложите в кастрюлю, залейте водой поставьте на плиту. После закипания добавить помятый рис, посолить и верить на медленном огне.
Peel and cut the onions and carrots, fry in butter. Transfer the roasted vegetables to the pan.
Лук и морковь очистите и порежьте, обжарьте на сливочном масле. Переложите обжаренные овощи в кастрюлю.
Next, add the chopped red fish to the pan. Cook until the ingredients are ready (another 10-12 minutes).
Следом добавьте порезанную красную рыбу в кастрюлю. Варите до готовности ингредиентов (ещё обрёл 10-12 минут).
Add herbs, a few allspice peas, and 1-2 bay leaves to the finished soup.
В готовый суп добавьте зелень, несколько горошков душистого перца, 1-2 лавровых листа.
Add herbs, a few allspice peas, and 1-2 bay leaves to the finished soup.
В готовый суп добавьте зелень, несколько горошков душистого перца, 1-2 лавровых листа.