Prepare all ingredients
Подготовьте все ингредиенты
Finely chop the onion. Mix minced meat, egg, onion, nutmeg, pepper, salt, breading and form meatballs. Fry the meatballs on all sides in a frying pan. Set the cooked, fried meatballs aside. Prepare the sauce. Melt the butter, add flour, dilute the beef cube into one glass, pour into the frying pan. Salt and pepper. Place the meatballs in the sauce, pour in the cream, stir and cook covered over low heat for 10-15 minutes.
Мелко нарежьте лук. Смешайте фарш, яйцо, лук, мускатный орех, перец, соль, панировку и сформируйте митболы. Обжарьте митболы со всех сторон на сковороде. Готовые, обжаренные митболы отложите в сторону. Приготовьте соус. Растопите сливочное масло, добавьте муку, говяжий кубик разведите на один стакан, влейте в сковороду. Посолите, поперчите. Выложите в соус митболы, влейте сливки, перемешайте и варите под крышкой на слабом огне 10-15 минут.
They are best served with a side dish in the form of mashed potatoes. You can add lingonberry sauce to our meatballs, it will be simply gorgeous!
Подавать их лучше всего с гарниром в виде пюре. Можете добавить в наши митболы брусничного соуса, будет просто шикарно!