Defrost the dough.
Разморозьте тесто.
Roll out the dough a little and cut it into even squares. Line a baking sheet with parchment paper and place the dough on it. Place in a preheated oven for 10-12 minutes.
Немного раскатайте тесто и разрежьте его на ровные квадраты. Застелите противень пергаментной бумагой и выложите на него тесто. Поставьте в разогретую духовку на 10-12 минут.
Melt butter on the stove, add flour. Stir so that no lumps form.
Растопите на плите сливочное масло, всыпьте муку. Перемешивайте, чтобы не образовывались комочки.
While stirring, pour in milk and add sugar. Don't let the milk boil.
Помешивая, влейте молоко и всыпьте сахар. Не давайте молоку закипеть.
Remove the cream from the stove and add condensed milk. Stir until smooth.
Снимите крем с плиты и добавьте сгущенное молоко. Перемешайте до однородности.
Cool the finished cakes and divide them into separate sheets.
Готовые коржи остудите и разделите на отдельные листы.
Grind several leaves in a blender.
Несколько листов измельчите в блендере.
Assemble the cake, brushing the cake layers with cream and laying them in layers.
Соберите торт, смазывая коржи кремом и укладывая послойно.
Coat the cake on all sides with cream and sprinkle with baked dough crumbs.
Обмажьте торт со всех сторон кремом и посыпьте крошкой из выпеченного теста.
Place the cake in the refrigerator for several hours, or better yet, overnight. Serve topped with cream.
Уберите торт в холодильник на несколько часов, а лучше на ночь. Подавайте, полив кремом.
Serve the Napoleon with a sprig of mint and a scoop of ice cream.
Подавайте наполеон с веточкой мяты и шариком мороженого.