Prepare all ingredients
Подготовьте все ингредиенты
Cut the chicken. Fry the chicken until golden brown.
Нарежьте курочку. Обжарьте курочку до золотистого цвета.
Grate the carrots, chop the champignons and onions. Peel the potatoes and cut into cubes. In a frying pan, fry onions and carrots in butter. After frying, add chopped champignons and simmer for 10 minutes under the lid.
Натрите морковку, нарежьте шампиньоны, лук. Картофель почистите, нарежьте кубиками. На сковороде обжарьте на сливочном масле лук и морковь. После обжаривания добавьте туда нарезанные шампиньоны и тужите 10 минут под крышкой.
Boil water and add our vegetables, chicken and mushrooms. Cook the soup for 10-15 minutes, and while cooking, chop the cheese and add it to the soup. Cook for another 10 minutes, add salt, pepper, dry garlic, bay leaf.
Вскипятите воду и добавьте туда наши овощи курицу и грибы. Варите суп 10-15 минут, а во время варки нарежьте сыр и добавьте его в суп. Варите еще 10 минут, добавьте соль, перец, сухой чеснок, лавровый лист.
You can sprinkle our soup with fresh herbs and eat it with fresh, black bread.
Можно посыпать свежей зеленью наш супчик, кушать его со свежим, черным хлебом.