Prepare all ingredients
Подготовьте все ингредиенты
Break a bar of dark chocolate, place it in a bowl or small saucepan and melt in a water bath. Mix eggs, sugar, salt, beat until foam appears. Grease the sides of the molds with butter and sprinkle with flour.
Разломайте плитку темного шоколада, положите его в миску либо же небольшой сотейник и растопите на водяной бане. Смешайте яйца, сахар, соль, взбейте до появления пенки. Стенки форм обмажьте сливочным маслом и обсыпьте мукой.
As soon as the chocolate melts, you can mix it with our egg mass. Add sifted flour (50 grams) and knead again. Pour the finished mixture into molds and place in a preheated oven at 220 degrees for 8 minutes.
Как только шоколад растает можно смешивать его с нашей яичной массой. Добавьте туда просеянную муку(50 грамм) и снова замесите. Разлейте готовую смесь по формам и отправьте в разогретую духовку 220 градусов на 8 минут.
After 8 minutes, remove the fondants and let them rest for 2 minutes. That's it, the recipe is ready, Bon appetit!
Через 8 минут достаньте фонданы и дайте им отдохнуть 2 минуты. Все, рецепт готов, Приятного аппетита!
Decorate the fondants with powdered sugar and berries.
Украсьте фонданы сахарной пудрой и ягодами.