Prepare all ingredients
Подготовьте все ингредиенты
Boil the vegetables and eggs until they cool, cut the herring: remove the bones and cut into small cubes.
Отварите овощи и яйца, пока они остывают, разделайте селедку: выньте кости и порежьте мелкими кубиками.
Finely chop the onion and chop the remaining vegetables using a grater.
Лук мелко нарежьте, а остальные овощи измельчите с помощью терки.
Take a boat-shaped plate and place the herring on it.
Возьмите тарелку в форме лодочки и выложите на нее селедку.
Place the chopped boiled egg on the herring layer.
На слой селедки выложите измельченное варенное яйцо.
Next, add a layer of chopped onion and grated carrots.
Далее выложите слой измельченного лука и натертой моркови.
Place potatoes on carrots.
На морковь выложите картофель.
Lubricate with mayonnaise.
Смажьте майонезом.
Add the beets and coat thoroughly with mayonnaise again, sprinkle with yolk on top.
Добавьте свеклу и еще раз хорошенько промажьте майонезом, сверху посыпьте желтком.
Before serving, you can garnish with chopped yolk and decorate the top of the salad with drops of mayonnaise. Bon appetit!
Перед подачей можно украсить измельченным желтком, верх салата украсить капельками майонеза. Приятного аппетита!