Prepare all ingredients
Подготовьте все ингредиенты
Cut the champignons, fry them in 30 grams of oil until all the liquid comes out. While our champignons are fried, grate the cheese. Remove the cooked mushrooms from the pan.
Нарежьте шампиньоны, обжарьте их на 30 граммах масла, пока их них не выйдет вся жидкость. Пока жарятся наши шампиньоны натрите сыр. Снимите готовые шампиньоны со сковороды.
In a deep plate, mix 3 eggs, add salt, pepper, herbs, mix it all to get the finished mixture. Pour the remaining 10 grams of oil into the pan and add our mixture there. Fry on both sides.
В глубокой тарелке смешайте 3 яйца, добавьте соль, перец, зелень, смешайте все это, чтоб получилась готовая смесь. Вылейте на сковороду оставшиеся 10 грамм масла и выложите туда нашу смесь. Обжарьте с двух сторон.
Place our mushrooms on top and sprinkle grated cheese on them. Once the cheese has melted a little, carefully fold it in half. Ready!
Выложите поверх наши грибы и рассыпьте на них натертый сыр. Как сыр немного расплавиться аккуратно сложите пополам. Готово!
You can decorate our dish with herbs, your favorite sauce, sliced cucumbers and tomatoes. The dish should be served hot.
Украсить наше блюдо можно зеленью, любимым соусом, нарезкой из огурчиков и помидоров. Подавать блюдо стоит в горячем виде.