Prepare all ingredients
Подготовьте все ингредиенты
Beat eggs with sugar with a fork.
Взбейте вилкой яйца с сахаром.
Pour soda into kefir.
Всыпьте соду в кефир.
Add egg and kefir mixtures, vegetable oil to the flour, mix thoroughly, the consistency of the dough will resemble thick sour cream.
Добавьте к муке яичную и кефирную смеси, растительное масло, тщательно перемешайте, тесто по консистенции будет напоминать густую сметану.
Chop the chocolate with a knife and add to the dough.
Порубите ножом шоколад и добавьте в тесто.
Cook in a non-stick frying pan without adding oil over medium heat until bubbles appear, then turn the pancakes over and cook until golden brown.
Готовьте на сковороде с антипригарным покрытием без добавления масла на среднем огне до появления пузырьков, далее ереверните оладьи и готовьте до образования золотистой корочки.
The dish is self-sufficient, but if desired, the pancakes can be topped with any syrup or condensed milk.
Блюдо самодостаточно, но при желании оладьи можно полить любым сиропом либо сгущенным молоком.