Prepare all ingredients.
Подготовьте все ингредиенты.
Wash a piece of lamb and cut it into pieces.
Кусок баранины промойте и разрежьте на куски.
Peel and chop the onion. Simmer it for a couple of minutes.
Очистите и нарежьте лук. Потушите его в течение пары минут.
Place lamb pieces on top of the onion. Add spices to taste, vinegar and soy sauce.
Сверху на лук выложите куски баранины. Добавьте специи по вкусу, уксус и соевый соус.
Squeeze the juice out of the orange and add it to the dish. Fill everything with water (it should cover the meat) and place on the stove.
Выжмите из апельсина сок и тоже добавьте в блюдо. Залейте все водой (она должна покрывать мясо) и поставьте на плиту.
As soon as the water boils, place everything in the oven for 2 hours at 200°C.
Как только вода закипит, переставьте все в духовку на 2 часа при 200 °С.
Serve the lamb as a separate dish or add it to a side dish with fresh herbs.
Подавайте баранину как отдельное блюдо или добавьте к гарниру со свежей зеленью.