Prepare all food and utensils. Wash and peel the vegetables. Open a can of canned food with a can opener.
Подготовьте все продукты и посуду. Овощи помойте и очистите. Банку консервов откройте консервным ножом.
Chop the cabbage.
Нарежьте капусту.
Place the cabbage in a saucepan with water.
Переложите капусту в кастрюлю с водой.
Grate the carrots.
Натрите морковь.
Place the carrots in a saucepan with the cabbage. Cook for 40 minutes.
Морковь переложите в кастрюлю с капустой. Варите 40 минут.
Peel and cut the potatoes.
Почистите и нарежьте картофель.
Transfer the potatoes to the pan with the cabbage soup and cook for another 10 minutes.
Переложите картофель в кастрюлю со щами и варите ещё 10 минут.
Add chopped canned food to the soup.
К супу добавьте измельченные консервы.
Add herbs and salt to taste. Cook for another 10 minutes.
Добавьте зелень и соль по вкусу. Готовьте ещё 10 минут.
Serve hot cabbage soup with fresh bread and herbs.
Подавайте щи горячими со свежим хлебом и зеленью.