Lay out all the ingredients in front of you. Prepare a baking dish. I prefer 24 cm.
Разложите все ингредиенты перед собой. Подготовьте форму для выпечки. Я предпочитаю 24 см.
Beat eggs with sugar for 15 minutes until the mixture triples in volume.
Яйца взбивайте с сахаром 15 минут до увеличения массы в объеме в три раза.
Add red coloring until a nice rich red color appears.
Добавьте красный краситель до появления красивого насыщенного красного цвета.
Add flour and baking powder in parts and mix with a spatula, using gentle movements from bottom to top.
Добавьте муку с разрыхлителем частями и вымешивайте лопаткой, аккуратными движениями снизу вверх.
Bake in a 24 cm mold. If the mold is 20 cm, I usually divide the mixture in half, this way it bakes better and there is no cap. Bake at 190°C for about 30-40 minutes, depending on the oven.
Выпекайте в форме 24 см. Если форма 20 см, я обычно делю массу пополам, так пропекается лучше и нет шапочки. Выпекайте при температуре 190°C примерно 30-40 минут, зависит от духовки.
For the cream, mix the butter, powder and cheese in a mixer bowl. The taste can be adjusted: reduce or add something as desired.
Для крема смешайте в чаше миксера масло с пудрой и сыром. Вкус можно регулировать: убавить или прибавить что-то по желанию.
Cut the sponge cake lengthwise into 3 layers, soak them in sugar syrup. Assemble the cake, brushing the layers with cream. Place in the refrigerator for a couple of hours.
Бисквит разрежьте вдоль на 3 коржа, пропитайте их сахарным сиропом. Соберите торт, смазывая коржи кремом. Уберите в холодильник на пару часов.
Sprinkle the cake with crumbs from the biscuit scraps and, if desired, decorate with cream and berries.
Торт посыпьте крошкой от обрезков бисквита, при желании украсьте кремом и ягодами.