Wash the eggs. Sift the flour.
Помойте яйца. Просейте муку.
Place the pan on the fire. Mix 150 g of sugar, honey and butter. Bring to a boil.
Поставьте кастрюлю на огонь. Смешайте 150 г сахара, мед и масло. Доведите до кипения.
As soon as it boils, add soda. Mix thoroughly. Remove from heat.
Сразу, как только закипит, добавьте соду. Тщательно перемешайте. Снимите с огня.
Stirring constantly, add eggs one at a time.
Постоянно помешивая, добавьте по одному яйца.
Also stirring constantly, add flour. The dough should be semi-liquid.
Также постоянно помешивая, всыпьте муку. Тесто должно получиться полужидкое.
Line a baking sheet with parchment paper. Visually divide the dough into two parts. Place one piece of dough and spread it over the pan.
Застелите противень пергаментной бумагой. Визуально разделите тесто на две части. Выложите одну часть теста и распределите по форме.
Place the dough in the preheated oven for 10-12 minutes. Then prepare the second part in the same way.
Поставьте тесто в разогретую духовку на 10-12 минут. После точно также приготовьте вторую часть.
While the dough is preparing, beat 400 g of sour cream and 200 g of sugar with a blender.
Пока тесто готовится, блендером взбейте 400 г сметаны и 200 г сахара.
Cut the finished cakes into even squares.
Готовые коржи разрежьте на ровные квадраты.
Form the cake by layering the cake layers and cream alternately.
Сформируйте торт, выкладывая поочередно коржи и крем.
Grind the cake scraps in a blender.
Обрезки от коржей измельчите в блендере.
Coat the cake on all sides with cream and sprinkle with crumbs.
Обмажьте торт со всех сторон кремом и обсыпьте крошками.
If you have time, put the cake in the refrigerator for two hours, or better yet overnight, to soak the cakes. Then cut and serve the cake.
Если у вас есть время, уберите торт в холодильник на два часа, а лучше на ночь для пропитки коржей. После чего нарежьте и подайте торт.
Serve honey cake with a scoop of ice cream and mint.
Подавайте медовик с шариком мороженого и мятой.