Prepare all ingredients.
Подготовьте все ингредиенты.
For the dough, mix all the dry ingredients thoroughly, then add the butter and mix the dough into crumbs, dividing the total mass into 2 parts.
Для теста тщательно смешайте все сухие ингредиенты, затем добавьте масло и перемешайте тесто в крошку, разделив общую массу на 2 части.
To make the filling, thoroughly grind the cottage cheese with the egg and sugar until smooth.
Для начинки творог тщательно перетрите с яйцом и сахаром до получения однородной массы.
Place one part of the dough on the bottom of the mold and form sides.
Одну часть теста выложите на дно формы и сформируйте бортики.
Place the filling and cover with the second part of the dough.
Выложите начинку и засыпьте второй частью теста.
Place the pie in the oven at 200°C and bake for about 40 minutes until done.
Поставьте пирог в духовку при температуре 200 °С и выпекайте примерно 40 минут до готовности.
Cool the pie before serving. Add jam or scoops of ice cream to it.
Остудите пирог перед подачей. Добавьте к нему варенье либо шарики мороженого.