Prepare all ingredients.
Подготовьте все ингредиенты.
Rinse the meat, cover with cold water and place on the stove. When it boils, skim off the foam, reduce heat and simmer for 45 minutes. There is no need to salt the broth.
Мясо промойте, залейте холодной водой и поставьте на плиту. Когда закипит, снимите пену, уменьшите огонь и варите 45 минут. Солить бульон не нужно.
Rinse the barley several times until the water becomes clear. Pour boiling water over the cereal and set aside.
Перловку промойте несколько раз, пока вода не станет прозрачной. Залейте крупу кипятком и отставьте в сторонку.
After 45 minutes, drain the water from the pearl barley and add the cereal to the broth. Cook for another 20 minutes. Now add salt, bay leaf and peppercorns.
Через 45 минут слейте воду из перловки и выложите крупу в бульон. Варите еще минут 20. Теперь посолите, добавьте лавровый лист и перец горошком.
When the pearl barley is almost ready, add the diced potatoes and chopped onion.
Когда перловка будет почти готова, добавьте картофель, нарезанный кубиками, и измельченный лук.
Cut the pickled cucumber into small cubes and add to the soup when the potatoes are soft. Let simmer for 10 minutes, add the herbs and remove the pan from the stove.
Нарежьте маринованный огурчик на мелкие кубики и положите в суп, когда картофель станет мягким. Дайте повариться 10 минут, добавьте зелень и уберите кастрюлю с плиты.
Let the pickle brew for 10 minutes. Serve the soup with black bread.
Дайте рассольнику настояться 10 минут. Подавайте суп с черным хлебом.