Wash the tomatoes, herbs and garlic. Peel the garlic.
Помойте помидоры, зелень и чеснок. Очистите чеснок от шелухи.
Cut the cherry tomatoes in half.
Разрежьте помидоры черри пополам.
Chop the greens.
Измельчите зелень.
Grate the garlic and cheese on a fine grater.
На мелкой терке натрите чеснок и сыр.
Pour water into a saucepan and place on the stove. When the water boils, add the pasta and salt. Cook pasta for 5-7 minutes (according to package instructions).
Налейте в кастрюлю воды и поставьте на плиту. Когда вода закипит, закиньте макароны и посолите. Варите макароны 5-7 минут (по инструкции на упаковке).
Heat a frying pan, pour in a little sunflower oil and add garlic.
Разогрейте сковороду, влейте немного подсолнечного масла и выложите чеснок.
Once the garlic is browned, add the tomatoes and fry on both sides.
Как только чеснок подрумянится, добавьте помидоры и обжарьте с двух сторон.
Add greens. Pepper and salt to taste.
Добавьте зелень. Поперчите и посолите по вкусу.
Add the finished pasta to the sauce. Stir and simmer for a couple more minutes.
Готовые макароны добавьте к соусу. Перемешайте, потушите еще пару минут.
Serve the pasta sprinkled with cheese and garnished with herbs.
Подайте пасту посыпав сыром и украсив зеленью.
To cook the perfect pasta, follow a few tips: cook it 2 minutes less than on the package; do not rinse with cold water (unless you are going to cook the casserole); add the pasta to the sauce, not the sauce to the pasta.
Чтобы приготовить идеальную пасту, следуйте нескольким советам: варите ее на 2 минуты меньше, чем на упаковке; не промывайте холодной водой (если не собираетесь готовить запеканку); добавляйте пасту к соусу, а не соус к пасте.