Prepare all ingredients.
Подготовьте все ингредиенты.
Melt butter, sugar and honey over medium heat. Then remove from heat and add baking soda.
Масло, сахар и мед растопите на среднем огне. Затем снимите с огня и добавьте соду.
Cool the mixture. Mix the eggs in a separate bowl and add to the mixture in three batches. Then add the sifted flour and knead into a soft dough. Divide into 6-7 cakes.
Остудите смесь. Яйца перемешайте в отдельной миске и порционно, в три подхода, добавьте к массе. После добавьте просеянную муку и замесите мягкое тесто. Разделите на 6-7 коржей.
Roll out the cakes and send them to bake. Cool.
Раскатайте коржи и отправьте их выпекаться. Остудите.
Beat sour cream, cream and powdered sugar with a mixer until stiff peaks form.
Сметану, сливки и сахарную пудру взбейте миксером до крепких пиков.
Assemble the cake, alternating layers and covering them with cream. Decorate the top of the cake with crumbs from the remaining cake layers.
Соберите торт, чередуя коржи и промазывая их кремом. Сверху украсьте торт крошками от остатков коржей.
Place the honey cake in the refrigerator for several hours to soak.
Поставьте медовик в холодильник на несколько часов для пропитки.