Boil the potatoes in their skins in advance and let them cool, then peel them. Peel the onion. Wash the mushrooms.
Заранее отварите картофель в мундире и дайте остыть, а затем очистите. Очистите лук. Помойте грибы.
Finely chop the onion, fry in vegetable oil until golden brown. Add mushrooms.
Мелко нарежьте лук, обжарьте на растительном масле до золотистой корочки. Добавьте грибы.
Slice the potatoes and add to the contents of the frying pan. Mix everything thoroughly. Fry over medium heat for 3-4 minutes.
Нарежьте картофель и отправьте к содержимому сковородки. Все тщательно перемешайте. Обжаривайте на среднем огне 3-4 минуты.
Add butter without sparing, turn off the stove and close the pan with a lid.
Добавьте, не жалея, сливочное масло, выключите плиту и закройте сковородку крышкой.
Serve the dish hot.
Подавайте блюдо горячим.