Prepare all ingredients. Grate the cheese.
Подготовьте все ингредиенты. Натрите сыр.
Peel the potatoes and boil until almost done in salted water.
Картофель очистите и отварите почти до готовности в подсоленной воде.
Prepare the sauce by combining all the ingredients. Mix well.
Приготовьте соус, соединив все ингредиенты. Хорошо перемешайте.
Let the potatoes cool and dip them well in the sauce. Next, wrap the potatoes in bacon and place in a baking dish. Spread the remaining sauce over the potatoes and sprinkle with grated cheese.
Дайте картофелю остыть и хорошо обмакните в соус . Далее заверните картофель в бекон и выложите в посуду для запекания. Оставшийся соус распределите сверху по картофелю, посыпьте все тертым сыром.
Bake in the oven at 200°C for 10-15 minutes.
Запекайте в духовке при температуре 200 °С в течение 10-15 минут.
Garnish the potatoes with a sprig of dill.
Украсьте картофель веточкой укропа.