Prepare all ingredients.
Подготовьте все ингредиенты.
Beat eggs with sugar and add butter, soda, honey and vanillin. Place the mixture in a water bath and heat until dark. Then remove from the stove, add flour and knead the dough. Place it in the refrigerator for an hour.
Яйца взбейте с сахаром и добавьте к ним масло, соду мед и ванилин. Поставьте смесь на водяную баню и нагревайте до темного цвета. Затем снимите с плиты, добавьте муку и замесите тесто. Уберите его в холодильник на час.
Divide the dough into 5 koloboks, roll each one out, make several punctures with a fork. Bake the cakes for 5 minutes.
Разделите тесто на 5 колобков, раскатайте каждый, сделайте по несколько проколов вилкой. Отправьте коржи выпекаться на 5 минут.
Mix all the ingredients for the cream, beat. When the cakes have cooled, brush them with cream.
Смешайте все ингредиенты для крема, взбейте. Когда коржи остынут, смажьте их кремом.
Decorate the cake with berries.
Украсьте торт ягодами.