Rinse vegetables and herbs well under running water.
Хорошо промойте овощи и зелень под проточной водой.
Peel the zucchini and cut into small strips.
Кабачок очистите от кожицы и нарежьте небольшой соломкой.
Peel the pepper from seeds and cut into strips.
Перец очистите от семян, нарежьте соломкой.
Cut the champignons into slices.
Шампиньоны нарежьте слайсами.
Cut the onion into half rings. Finely chop the garlic.
Лук нарежьте полукольцами. Мелко нарубите чеснок.
Heat the oil over medium heat and add the zucchini. Fry a little, stirring.
На среднем огне раскалите масло, выложите кабачок. Немного обжарьте, помешивая.
Add pepper to the zucchini and stir.
К кабачку выложите перец, перемешайте.
Add champignons, stir again.
Добавьте шампиньоны, снова перемешайте.
Add onion, stir.
Добавьте лук, перемешайте.
Pour in soy sauce, stir. Reduce heat, cover and simmer vegetables for 15 minutes.
Влейте соевый соус, перемешайте. Убавьте огонь, накройте крышкой и тушите овощи в течение 15 минут.
Add garlic, salt and pepper to the stewed vegetables to taste. Warm the vegetables for another 5 minutes and turn off the heat.
К тушеным овощам добавьте чеснок, соль и перец по вкусу. Прогрейте овощи еще в течение 5 минут и выключите огонь.
Serve vegetables hot or cool, garnished with a sprig of dill.
Овощи подавайте в горячем или прохладном виде, украсив веточкой укропа.