Prepare all ingredients.
Подготовьте все ингредиенты.
Cut the meat into large flat pieces 1.5 cm thick. To make the meat even more tender, beat it with a hammer.
Мясо нарежьте на крупные плоские кусочки толщиной 1,5 см. Чтобы мясо получилось еще более нежным, то отбейте его молоточком.
Mix paprika, dried garlic, coriander and salt in a plate. Rub the meat with this mixture and leave to marinate for 1 hour.
Смешайте в тарелочке паприку, сушеный чеснок, кориандр и соль. Этой смесью натрите мясо и оставьте мариноваться на 1 час.
Cut the onion into thin half rings. Add salt and sugar to a cup with vinegar, stir well until the latter dissolve. Place the onion in a deep plate, pour over the prepared marinade. Leave to marinate for at least 30 minutes.
Нарежьте лук тонкими полукольцами. В чашку с уксусом добавьте соль и сахар, хорошо перемешайте до растворения последних. Положите лук в глубокую тарелку, залейте приготовленным маринадом. Оставьте для маринования минут на 30 минимум.
Prepare a baking bag. Cut the baking sleeve 15-20 cm longer than the baking sheet. Tie one end of the sleeve and leave the other free for now. Place the prepared bag on a baking sheet.
Подготовьте пакет для запекания. Отрежьте рукав для запекания длиннее на 15-20 см, чем противень. Завяжите один конец рукава, а другой пока оставьте свободным. Положите подготовленный пакет на противень.
After the onion marinating time has elapsed, drain the marinade. Place the onions in an even layer in the prepared baking bag. Place the marinated meat on the onion in one layer, placing the pieces tightly together. Tie the free end of the baking bag and use a knife to make several holes in it to allow steam to escape.
По истечении времени маринования лука слейте маринад. Выложите лук в подготовленный пакет для запекания ровным слоем. На лук разложите замаринованное мясо в один слой, выкладывая кусочки плотно друг к другу. Завяжите свободный конец пакета для запекания, сделайте в нем ножом несколько дырочек для выхода пара.
Place the baking sheet with the kebab in the bag in the oven, preheated to 200 °C, for 40 minutes. After the time has passed, remove the kebab from the oven, carefully tear the bag at the top and place in the oven for another 10 minutes until the meat browns.
Поставьте противень с шашлыком в пакете в духовой шкаф, разогретый до 200 °С, на 40 минут. По истечении времени достаньте шашлык из духовки, аккуратно разорвите вверх пакета и поставьте в духовку еще 10 минут, чтобы мясо зарумянилось.
Serve the kebab hot with any sauce, herbs, fresh vegetables or baked potatoes.
Подавайте шашлык горячим с любым соусом, зеленью, свежими овощами или запеченным картофелем.