Prepare all the necessary products. Peel the pumpkin and remove the seeds.
Подготовьте все необходимые продукты. Тыкву очистите от кожуры и удалите семечки.
Grate the peeled pumpkin on a fine grater or chop using a food processor.
Очищенную тыкву натрите на мелкой терке или измельчите при помощи кухонного комбайна.
Add eggs to the grated pumpkin in a bowl. Add salt to taste. Add flour and chopped garlic. Mix everything until smooth.
В миску к натертой тыкве добавьте яйца. Посолите по вкусу. Добавьте муку и измельченный чеснок. Перемешайте все до однородной консистенции.
Pour some oil into the frying pan (about 4-5 tablespoons) and heat it up. Using a spoon, place the pancakes into the pan. Fry on both sides for 4-5 minutes over medium heat.
На сковороду налейте часть масла (примерно 4-5 столовых ложек) и разогрейте. При помощи ложки выкладывайте оладушки на сковороду. Обжаривайте с двух сторон по 4-5 минут на среднем огне.
Serve pumpkin pancakes hot and topped with sour cream. They can be served on their own or as a side dish for meat or chicken.
Подавайте тыквенные оладьи горячими и со сметаной. Они могут подаваться как самостоятельное или как дополнение в виде гарнира к мясу или курице.