Prepare all ingredients.
Подготовьте все ингредиенты.
Cut the watermelon pulp into pieces and remove the seeds. Beat the watermelon pulp in a blender.
Нарежьте мякоть арбуза на кусочки, очистите от семечек. Взбейте мякоть арбуза в блендере.
Add agar-agar, sugar and lemon juice. Bring the mixture to a boil, simmer over low heat for 5 minutes, periodically skimming off the foam.
Добавьте агар-агар, сахар и сок лимона. Доведите смесь до кипения, варите на медленном огне 5 минут, периодически снимая пенку.
Pour the resulting mixture into the mold, cool slightly. Place the mold in the refrigerator for several hours. When the watermelon marmalade has hardened, cut it into small cubes.
Перелейте полученную смесь в форму, немного остудите. Поставьте форму в холодильник на несколько часов. Когда арбузный мармелад застынет, нарежьте его на небольшие кубики.
Serve the marmalade chilled, sprinkled with powdered sugar.
Мармелад подавайте охлажденным, присыпав сахарной пудрой.