Prepare all ingredients.
Подготовьте все ингредиенты.
Beat the eggs well with sugar, add condensed milk and beat again. Mix flour with baking powder, cinnamon and zest.
Яйца хорошенько взбейте с сахаром, добавьте сгущенку и снова взбейте. Муку смешайте с разрыхлителем, корицей и цедрой.
Add flour and stir thoroughly. The dough turns out thick. Add raisins to it if desired. Pour the dough into the mold.
Всыпьте муку и тщательно размешайте. Тесто получается густым. По желанию добавьте в него изюм. Перелейте тесто в форму.
Cover with foil and place the cake in the oven preheated to 200°C. After 15-20 minutes, remove the foil.
Накройте фольгой и отправьте кекс в духовку, разогретую до 200 °С. Минут через 15-20 снимите фольгу.
When the cake is properly browned, check with a toothpick for doneness. If it comes out dry, then the cake is ready. Otherwise, cover with foil again and keep the cake in the oven for another 5-10 minutes.
Когда кекс как следует подрумянится, проверьте готовность зубочисткой. Если она выходит сухой, то кекс готов. В другом случае вновь накройте фольгой и подержите кекс в духовке еще минут 5-10.
Serve the cake as a stand-alone dessert or with jam, pouring it over the top of the cake.
Подавайте кекс как самостоятельный десерт или с дополнением в виде варенья, полив им выпечку сверху.