Prepare all ingredients.
Подготовьте все ингредиенты.
Finely chop the onion, carrots and cabbage. Cut the sausages into circles.
Мелко нарежьте лук, морковь и капусту. Сосиски нарежьте на кружочки.
First, fry the sausages until golden brown, then add onions and carrots to them, fry them together.
Сначала обжарьте сосиски до золотистой корочки, потом выложите к ним лук и морковь, обжарьте вместе.
Lastly, add the cabbage and add a little water. Simmer. When the cabbage changes color, after about 30 minutes, turn off the heat and let sit for about 20 minutes.
В последнюю очередь добавьте капусту и влейте немного воды. Тушите. Когда капуста сменит цвет, примерно через 30 минут, выключите огонь и дайте постоять минут 20.
Serve the cabbage hot, with sour cream and spices.
Подавайте капусту в горячем виде, со сметаной и специями.