Lay out all the ingredients in front of you.
Разложите все ингредиенты перед собой.
Let the buckwheat cook for 15 minutes.
Поставьте вариться гречку на 15 минут.
Break the eggs into a bowl and separate 2 yolks, remove them, they will not be used.
Разбейте яйца в миску и отделите 2 желтка, уберите их, они не пригодятся.
Peel and chop the champignons and tomatoes.
Очистите и измельчите шампиньоны и помидор.
Simmer the tomato over low heat for 2-3 minutes, add the champignons to the eggs, add salt and pepper to taste. Stir.
Помидор отправьте тушиться на медленном огне в течение 2-3 минут , шампиньоны добавьте к яйцам, добавьте соли и перца по вкусу. Перемешайте.
Pour the egg mixture into the pan with the tomatoes.
Влейте яичную массу в сковороду к помидорам.
Cook over medium heat, stirring constantly, breaking into pieces. Mix with
Готовьте на среднем огне, постоянно помешивая, разделяя на кусочки. Смешайте с
Serve hot along with fresh vegetables and herbs.
Подавайте горячим вместе со свежими овощами и зеленью.