Prepare your ingredients. Kefir and eggs should be at room temperature.
Подготовьте ингредиенты. Кефир и яйца должны быть комнатной температуры.
Pour kefir into a bowl, add sugar, salt and yeast. Mix well.
Налейте кефир в миску, добавьте сахар, соль и дрожжи. Хорошо перемешайте.
Add the eggs to the dough, then gradually stir in the flour.
Добавьте в тесто яйца, затем постепенно вмесите муку.
Let the dough rise for 20 minutes.
Дайте тесту подойти в течение 20 минут.
Place pancakes by tablespoonfuls onto a hot frying pan. Fry on both sides until golden brown.
Выкладывайте оладьи столовой ложкой на раскаленную сковороду. Обжаривате с двух сторон до золотистого цвета.
Serve the finished pancakes with sour cream, jam or fruit.
Готовые оладьи подавайте со сметаной, вареньем или фруктами.