Lay out all the ingredients in front of you. Wash and peel the vegetables.
Разложите все ингредиенты перед собой. Овощи помойте и очистите.
Chop the onion. Simmer in olive oil in a saucepan over low heat.
Лук нарежьте. Поставьте тушить в оливковом масле в кастрюле на медленном огне.
Chop the tomatoes.
Помидоры нарежьте.
After the onion is browned, about 10 minutes, add the tomatoes and continue to simmer.
После того как лук подрумянится, по времени это около 10 минут, добавьте помидоры и продолжайте тушить.
Simmer the tomatoes until half cooked, about 10 minutes.
Помидоры тушите до полуготовности, около 10 минут.
Chop the carrots and add to the tomatoes.
Нарежьте морковь и добавьте к помидорам.
Chop the green beans and place in the pan.
Нарежьте зеленую фасоль и положите в кастрюлю.
Add green peas.
Добавьте зеленый горошек.
Cook for 30 minutes with olive oil and salt.
Варите 30 минут с добавлением оливкового масла и соли.
The stew is best eaten hot.
Рагу предпочтительно есть горячим.