Prepare all food and utensils.
Подготовьте все продукты и посуду.
Boil the salmon in salted water until tender.
Семгу отварите в подсолённой воде до готовности.
Cook the spinach for 5 minutes with salt and drain.
Шпинат поварите 5 минут с добавлением соли и слейте воду.
Chop the porcini mushrooms and cook for 20 minutes with salt, drain and dry in a frying pan.
Белые грибы нарежьте и поварить 20 минут с добавлением соли, слейте воду и подсушите на сковороде.
Chop the onion and garlic and fry.
Лук и чеснок нарежьте и пожарьте.
Brown the flour in a frying pan with butter.
Муку подрумяньте на сковороде на сливочном масле.
Blend the spinach in a blender until pureed.
Шпинат взбейте блендером до образования пюре.
Mix mushrooms with fried onions, garlic and flour. Blend with a blender to form a sauce. If the sauce turns out thick, you can add a little boiled water.
Грибы смешайте с жареным луком, чесноком и мукой. Взбейте блендером, чтобы получился соус. Если соус получился густой, то можно добавить чуть кипяченой воды.
Place the boiled salmon on a plate, pour over the porcini mushroom sauce, add spinach puree and olive oil.
Выложите отварную сёмгу на тарелку, полейте соусом из белых грибов, положите пюре из шпината и полейте оливковым маслом.
Serve hot with white wine.
Подавайте горячим с белым вином.