Lay out all the ingredients in front of you. Boil the condensed milk. This will take 3 hours.
Разложите все ингредиенты перед собой. Отварите сгущенку. На это уйдет 3 часа.
In a bowl, combine butter and granulated sugar. In a separate container, separate the yolks from the whites. Add the yolks to the resulting mass. Knead.
В миске смешайте сливочное масло и сахарный песок. В отдельной емкости желтки отделите от белков. Желтки добавьте в полученную массу. Вымесите.
Separately, beat the egg whites with a mixer until stiff. Add to the mixture. Stir.
Отдельно миксером взбейте белки в плотную пену. Добавьте в массу. Перемешайте.
Add baking soda and quench it with lemon juice.
Добавьте соду и загасите ее лимонным соком.
Add flour and knead everything thoroughly.
Введите муку и тщательно все вымесите.
Form balls from the resulting dough and bake them in the nut pan.
Из полученного теста сформируйте шарики и выпекайте их в орешнице.
Prepare the cream. Mix boiled condensed milk and butter. Stuff the cooled nut halves with it, gluing the two parts with the same cream.
Приготовьте крем. Смешайте вареную сгущенку и сливочное масло. Начините им остывшие половинки орешек, склеивая две части этим же кремом.
Serve with tea, coffee or cocoa.
Подавайте с чаем, кофе или какао.