Lay out all the ingredients in front of you and prepare the molds.
Разложите все ингредиенты перед собой, подготовьте формочки.
Melt the chocolate in a water bath.
Растопите шоколад на водяной бане.
Using a pastry brush, coat the molds with chocolate, making sure there are no gaps. You need to leave a little chocolate.
С помощью кулинарной кисточки смажьте формочки шоколадом, так, чтобы не было просветов. Немного шоколада нужно оставить.
Place the molds with chocolate in the freezer for 10 minutes until hardened.
Отправьте формочки с шоколадом в морозилку на 10 минут до застывания.
Mix cottage cheese, butter and condensed milk with a blender until smooth. Fill the mold with frozen chocolate with the resulting mass.
Творог, масло и сгущенку смешайте блендером до однородности. Формочку с застывшим шоколадом заполните получившейся массой.
Brush the top with chocolate. Place in the freezer for 5 minutes until frozen.
Сверху смажьте шоколадом. Отправьте в морозилку на 5 минут до застывания.
You can serve it with coconut or jam, it will be beautiful. Goes well with tea or coffee.
Можно подать с кокосовой стружкой или джемом, будет красиво. Хорошо сочетается с чаем или кофе.