Lay out the ingredients in front of you. Wash and peel the vegetables.
Разложите ингредиенты перед собой. Овощи помойте и очистите.
Prepare the dressing. In a small dish, combine olive oil, lemon oil, finely chopped garlic, salt, pepper and oregano. Mix all this thoroughly.
Приготовьте заправку. В маленьком блюде смешайте оливковое масло, лимонный, мелко нарезанный чеснок, соль, перец и орегано. Все это тщательно перемешайте.
In a large dish, place red bell pepper cut into small strips, tomatoes cut into slices or halves, cucumber cut into semicircles, Crimean red onion cut into thin half rings, olives cut in half.
В большое блюдо выложите нарезанный небольшими полосками красный болгарский перец, нарезанные дольками или половинками томаты, нарезанный полукругами огурец, нарезанный тонкими полукольцами крымский красный лук, нарезанные пополам маслины.
Pour the dressing over the chopped vegetables and mix gently. Divide into portions and add diced cheese.
Залейте нарезанные овощи заправкой, аккуратно перемешайте. Разложите по порциям и добавьте нарезанный кубиками сыр.
Before serving, season everything again with ground black pepper and oregano to taste. Garnish with cheese and olives.
Перед подачей на стол заправьте все еще раз черным молотым перцем и орегано по вкусу. Украсьте сыром и маслинами.