Lay out all the ingredients in front of you. Wash the duck well. Peel the onions and garlic, wash and peel the carrots.
Разложите все ингредиенты перед собой. Утку хорошо помойте. Лук и чеснок почистите, морковь помойте и очистите.
Cut into pieces and fry the duck in a frying pan.
Нарежьте на куски и обжарьте утку на сковороде.
Chop the onion, grate the carrots.
Нарежьте лук, натрите морковь.
When the duck is slightly browned, add the vegetables to the pan and fry everything together a little more. Place everything into a saucepan.
Когда утка немного подрумянится, добавьте в сковородку овощи и пожарьте всё вместе еще немного. Переложите всё в кастрюлю.
Simmer the duck with vegetables over low heat for an hour and a half.
Тушите утку с овощами на медленном огне полтора часа.
Add cumin, salt and pepper to taste.
Добавьте зиру, посолите и поперчите по вкусу.
Pour rice into the pan and fill completely with boiling water. Set the heat to below medium.
Насыпьте в кастрюлю рис и залейте полностью кипятком. Поставьте нагрев ниже среднего.
When the rice is half cooked, place the garlic on top, drowning it. Bring until ready.
Когда рис будет полуготов, положите сверху чеснок, притопив его. Доведите до готовности.
Since the dish is fatty, serve it hot. Be sure to add vegetables and fresh herbs to the table.
Так как блюдо жирное, подавайтк его горячим. Обязательно добавьте на стол овощи и свежую зелень.