Wash the mushrooms and dill. Preheat the oven to 200°C.
Помойте грибы и укроп. Поставьте разогреваться духовку до 200 °C.
Finely chop the dill.
Мелко нарубите укроп.
Cut the champignons into small cubes.
Шампиньоны нарежьте небольшими брусочками.
Grate the cheese on a coarse grater.
Натрите сыр на крупной терке.
Place dill in a deep bowl.
В глубокую миску положите укроп.
Add sour cream, salt and pepper.
Добавьте сметану, посолите и поперчите.
Mix the ingredients.
Смешайте ингредиенты.
Place butter in a pot.
Положите сливочное масло в горшочек.
Next, place the frozen dumplings in the pot.
Далее поместите в горшочек замороженные пельмени.
Place mushrooms on top of dumplings.
Поверх пельменей положите грибы.
Pour in sour cream sauce.
Залейте соусом из сметаны.
Add the cheese and cover the pot with a lid. Bake in the oven for 30 minutes at 200°C.
Добавьте сыр и накройте горшочек крышкой. Выпекать в духовке 30 минут при 200 °C.
Serve the dumplings hot right in the pot, garnishing the dish with chopped dill.
Пельмени подавайте горячими прямо в горшочке, украсив блюдо нарубленным укропом.