Lay out all the ingredients in front of you. Wash and peel the vegetables.
Разложите все ингредиенты перед собой. Овощи помойте и очистите.
Cut the onion into cubes and fry in oil until soft, then add the carrots and grated beets. Fry for 7 minutes.
Лук нарежьте кубиком и обжарьте на масле до мягкости, затем добавьте морковь и свеклу, натертую на терке. Пожарьте 7минут.
Add water and simmer for 10 minutes.
Долейте воды и протушите 10 минут.
Add tomato paste and spices, cover with a lid and simmer over low heat for another 5 minutes.
Добавьте томатную пасту и специи, накройте крышкой и на медленном огне потушите еще 5 мин.
Add shredded cabbage, salt to taste and cook until the cabbage is cooked to your taste.
Положите нашинкованную капусту, посолите по вкусу и варите до готовности капусты на свой вкус.
Add the roast, beans, garlic, bay leaf and cook for another 7 minutes. Leave the finished borscht to brew.
Добавьте зажарку, фасоль, чеснок, лавровый лист и варите еще 7 минут. Готовый борщ оставьте настояться.
Serve borscht with herbs, sour cream, lard and a slice of Borodino bread with mustard.
Борщ подавайте с зеленью, сметаной, салом и кусочком бородинского хлеба с горчицей.