Lay out all the ingredients in front of you. Prepare a baking sheet and parchment.
Разложите все ингредиенты перед собой. Подготовьте противень и пергамент.
Combine eggs, condensed milk, salt, vanillin and softened butter. Mix with a spoon or mixer.
Соедините яйца, сгущенку, соль, ванилин и размягченное масло. Перемешайте ложкой или миксером.
Pour soda into the flour, stir and add to the dough in two or three additions. Stir well with a spoon.
В муку всыпьте соду, размешайте и добавьте к тесту в два-три приема. Хорошенько размешайте ложкой.
Knead elastic soft dough.
Замесите упругое мягкое тесто.
Separate the lumps from the dough, roll into sausages, cut into pieces the size of a walnut. Form small dryers from the pieces.
От теста отделите комочки, скатайте колбаски, разрежьте на кусочки размером с грецкий орех. Из кусочков сформируйте небольшие сушечки.
Place parchment paper on a baking sheet and arrange the dryers. Bake at 200°C for 15-20 minutes until browned.
Выложите на противень пергамент, разложите сушки. Пеките при 200°C 15-20 минут до зарумянивания.
Serve with tea.
Подавайте с чаем.