Prepare all food and utensils.
Подготовьте все продукты и посуду.
Cut the beef into small pieces.
Нарежьте говядину небольшими кусочками.
Fry in olive oil for 5 minutes. Then add a little water and simmer over low heat. After 20 minutes, add chopped onions and carrots. Simmer for another 15 minutes. Salt and pepper to taste.
Обжарьте на оливковом масле 5 минут. Затем добавьте немного воды и потушите на медленном огне. Через 20 минут добавьте измельчённые лук и морковь. Тушите еще 15 минут. Посолите и поперчите по вкусу.
While the meat is stewing, boil the poultry. It needs to be boiled for 20 minutes in salted water.
Пока мясо тушится, отварите птитим. Его нужно варить 20 минут в подсоленной воде.
Transfer the ptitim to the meat, stir and let cook together for a few more minutes.
Птитим переложите к мясу, перемешайте и дайте провариться вместе еще несколько минут.
Serve the poultry with beef warm, sprinkled with grated hard cheese. If desired, the dish can be decorated with herbs.
Подавайте птитим с говядиной в тёплом виде, посыпав тертым твердым сыром. По желанию, блюдо можно украсить зеленью.