Wash the chicken eggs.
Помойте куриные яйца.
In a deep bowl, mix 3 eggs and milk. Stir thoroughly to combine. Add salt and pepper to taste.
В глубокой миске смешайте 3 яйца и молоко. Тщательно перемешайте, чтобы смесь соединилась. Добавьте соль и перец по вкусу.
Pour the mixture into the pan and add the chopped pepper and tomato. Cover the pan with a lid and keep the omelette on the fire for another 3-5 minutes.
Перелейте смесь в сковороду и добавьте в нее нарезанные перец и помидор. Накройте сковороду крышкой и держите омлет на огне еще 3-5 минут.
Add your favorite herbs to the finished omelette.
Добавьте к готовому омлету любимую зелень.
Place the filling on one side of the omelette, wait until the omelette sets a little in the pan, and use a spatula to fold the free edge over the filling. Serve the omelet envelope with your favorite greens.
Выложите начинку на одну сторону омлета, подождите, пока омлет немного схватится на сковороде, и перекиньте свободный край при помощи лопатки на начинку. Подавайте омлет-конверт с любимой зеленью.