Prepare food and utensils. Wash the meat. Peel the potatoes.
Подготовьте продукты и посуду. Мясо помойте. Картофель очистите.
Cut the potatoes into cubes, dry, roll in spices and place in a greased form.
Картофель нарежьте брусочками, просушите, обваляйте в специях и выложите в смазанную маслом форму.
Cut the washed and dried pork into pieces, beat it, sprinkle with your favorite spices. Place on top of potatoes.
Промытую и посушенную свинину нарежьте на кусочки, отбейте, посыпьте любимыми специями. Выложите поверх картофеля.
Brush the meat with sour cream.
Смажьте мясо сметаной.
Sprinkle the grated cheese over the pieces of meat.
Натёртым сыром посыпьте кусочки мяса.
Place in an oven preheated to 180˚C for an hour. Be guided by the tanned crust on the cheese.
Поставьте в разогретую до 180 ˚C духовку на час. Ориентируйтесь по загорелой корочке на сыре.
Meat and potatoes go well with fresh vegetables in the summer. And in winter - with sauerkraut.
Мясо с картофелем летом прекрасно сочетается со свежими овощами. А зимой - с квашенной капустой.