Lay out all the ingredients in front of you. Prepare the dishes. Peel the onion.
Разложите все ингредиенты перед собой. Подготовьте посуду. Лук очистите.
Sift flour with baking powder. Grind the cottage cheese, kneading the lumps. Combine flour, baking powder, cottage cheese, softened butter, salt. Rub the mass with your hands, carefully kneading the lumps. The result is a tight but elastic dough.
Просейте муку с разрыхлителем. Творог разотрите, разминая комки. Соедините муку, разрыхлитель, творог, размягченное масло, соль. Перетрите массу руками, тщательно разминая комки. Получается тугое, но эластичное тесто.
Add the egg, knead thoroughly until the consistency is uniform. The dough will become softer and stickier.
Добавьте яйцо, тщательно вымесите до однообразной консистенции. Тесто станет более мягким и липким.
Form a log and place the dough in the refrigerator. At this time, prepare the filling.
Сформируйте колобок и поставьте тесто в холодильник. В это время подготовьте начинку.
Chop the onion and fry in a small amount of vegetable oil. Add the minced meat and continue to fry, breaking up any lumps with a spatula. Salt, pepper, add spices to taste.
Лук измельчите, обжарьте на небольшом количестве растительного масла. Добавьте фарш и продолжайте обжаривать, разбивая комочки лопаткой. Посолите, поперчите, добавьте специи по вкусу.
Cool the minced meat, add grated cheese, egg, and herbs. Stir.
Остудите фарш, добавьте натертый сыр, яйцо, зелень. Перемешайте.
Take out the dough and separate a third of it. Roll out most of it, dusting with flour. Transfer to a mold (24cm diameter). Trim the edges and knead the excess into a small ball. Place the filling.
Достаньте тесто, отделите от него треть. Большую часть раскатайте, подпыляя мукой. Перенесите в форму (диаметром 24 см). Края подрежьте, излишки вмесите в маленький комок. Выложите начинку.
Roll out the smaller part and make cuts in the center to allow steam to escape.
Раскатайте меньшую часть, по центру сделайте надрезы для выхода пара.
Transfer to the pie and crimp the edges of the pie.
Перенесите на пирог и защипните края пирога.
Place in an oven preheated to 200˚C and bake until browned.
Поставьте в разогретую до 200˚C духовку, пеките до подрумянивания.
The filling can be made only from minced meat and herbs, or you can add a vegetable component (grated potatoes, zucchini, pumpkin - a third of the amount of minced meat) and an egg. The filling with stewed cabbage and egg is also suitable.
Начинку можно сделать только из фарша и зелени, либо добавить овощной компонент (натертый картофель, кабачок, тыкву – треть от количества фарша) и яйцо. Подойдет и начинка с тушеной капустой с яйцом.