Lay out all the ingredients in front of you. Wash the chanterelles and chard thoroughly.
Разложите все ингредиенты перед собой. Лисички и мангольд тщательно помойте.
Boil the chanterelles in salted water for 20 minutes, then drain.
Отварите лисички в подсоленной воде в течение 20 минут, затем слейте воду.
Cut the chard and boil in salted water for 10-15 minutes. Drain the water.
Мангольд нарежьте и отварите в подсоленой воде в течение 10-15 минут. Слейте воду.
Cut tomatoes into halves
Томаты нарежьте на половинки
Place the chanterelles in the center of the dish, then the chard, and place the tomato halves between them.
На блюдо в центр выложите лисички, затем мангольд, между ними выложите половинки томатов.
Add olive oil.
Добавьте оливковое масло.
Serve the salad warm or cold.
Подавайте салат теплым или холодным.