Prepare all ingredients.
Подготовьте все ингредиенты.
Rinse the potatoes well, dry them and wrap them completely in foil. Preheat the oven to 200°C and place the potatoes in there for 1 hour 40 minutes (it may take a little more or less time, depending on the oven and the size of the potatoes).
Хорошо промойте картофель, обсушите его и полностью заверните в фольгу. Разогрейте духовку до 200 °С и отправьте туда картофель на 1 час 40 минут (может уйти чуть больше или меньше времени, в зависимости от духовки и размера картофеля).
Meanwhile, prepare the filling. Cut the champignons and fillets into cubes, grate the cheese, grind the cashew nuts in a blender, cut the tomato into cubes.
Тем временем приготовьте начинку. Шампиньоны и филе нарежьте кубиком, сыр натрите на терке, орешки кешью измельчите в блендере, помидор нарежьте кубиком.
Fry the mushrooms in a pan for 3 minutes, add the chopped chicken fillet and fry them together for another 5 minutes. Add the chopped tomato, salt and pepper to taste, and fry together for another 4 minutes. Turn off the heat and leave the filling in the pan.
Обжаривайте шампиньоны на сковороде в течение 3 минут, добавьте нарезанное куриное филе и жарьте их вместе еще 5 минут. Добавьте нарезанный помидор, посолите и поперчите по вкусу, обжаривайте вместе еще 4 минуты. Выключите огонь и оставьте начинку на сковороде.
Prepare the sauce. Finely chop the garlic, add two tablespoons of sour cream, grated peeled cucumber, cashew nuts and olive oil. Add salt, mix and refrigerate.
Приготовьте соус. Чеснок мелко нарежьте, добавьте две столовые ложки сметаны, натертый огурчик без кожицы, орешки кешью и оливковое масло. Посолите, перемешайте и поставьте в холодильник.
When the potatoes are ready (check them with a toothpick for softness), remove the root vegetable from the oven, cut it in the middle along with the foil and scoop out the pulp with a teaspoon. Place it in a frying pan with the filling, add about 40 grams of cheese, and a spoonful of cashew nuts, crushed in a blender, as well as butter. Fry a little.
Когда картофель будет готов (проверьте его зубочисткой на мягкость), вытащите корнеплод из духовки, разрежьте вместе с фольгой посередине и чайной ложкой извлеките мякоть. Положите ее в сковороду к начинке, добавьте примерно 40 граммов сыра, и ложечку орешков кешью, измельченных в блендере, а также сливочное масло. Немного обжарьте.
Fill the potatoes with the resulting filling, sprinkle the remaining cheese on top and place in the oven at 180°C for 13 minutes.
Наполните картофель получившейся начинкой, сверху посыпьте оставшимся сыром и поставьте в духовку при температуре 180 °С на 13 минут.
Serve potatoes with sour cream sauce, topped with cheese and sesame seeds.
Подавайте картошку со сметанным соусом, посыпав сверху сыром и кунжутом.