Prepare all food and utensils.
Подготовьте все продукты и посуду.
Place the meat in a saucepan and cover with clean water. Add 1 tbsp salt and cook over low heat for 2 hours, while removing the foam on top.
Положите мясо в кастрюлю и залейте чистой водой. Добавьте 1 ст.л соли и варите на медленном огне 2 часа, при этом убирая сверху пенку.
Finely chop the onion, grate the carrots on a coarse grater. Transfer all this to the prepared broth. Cook for 10 minutes until the onions and carrots are ready.
Мелко нарежьте лук, натрите на крупной тёрке морковь. Все это переложите в готовый бульон. Варите 10 минут до готовности лука и моркови.
Cut the boiled meat into small plates and also add to the broth.
Вареное мясо нарежьте на небольшие пластины и тоже отправьте в бульон.
While the soup is cooking, make the noodles. Beat an egg into a plate, add a little salt or add ready-made broth. Add the required amount of flour to form a fairly dense ball. Roll it out with a rolling pin into a thin layer 1 mm thick. Then cut the dough into two strips, and then into thin noodles.
Пока суп готовится, займитесь лапшой. В тарелку вбейте яйцо, немного посолите или добавьте готовый бульон. Добавить нужное количество муки, чтобы получился довольно плотный шарик. Его раскатайте скалкой в тонкий пласт толщиной 1 мм. Затем нарежьте тесто на две полосочки, а после в тонкую лапшу.
Add noodles to the prepared broth, where the onions and carrots have already been cooked. Wait for it to boil and turn off the heat.
В готовый бульон, где уже сварен лук и морковь, добавьте лапшу. Ждите закипания и выключите нагрев.
Serve hot.
Подавайте горячим.