Lay out all the ingredients in front of you. Wash the plums.
Разложите все ингредиенты перед собой. Сливы помойте.
Beat eggs with sugar and a pinch of salt.
Взбейте яйца с сахаром и щепоткой соли.
Mash the cottage cheese and combine with sour cream.
Творог разомните и соедините со сметаной.
Add the beaten sweet egg mixture to the curd mass and stir. Add rice flour and vanillin to the resulting mass and mix.
К творожной массе добавьте взбитую сладкую яичную смесь и перемешайте. В полученную массу добавьте рисовую муку и ванилин, перемешайте.
Place the curd mixture in a mold and decorate with plum slices on top. Bake in the oven at 180°C for about 45 minutes. Cool the finished casserole to room temperature.
Творожную массу выложите в форму, сверху украсьте дольками слив. Выпекайте в духовке при 180°C около 45 минут. Готовую запеканку остудите до комнатной температуры.
Serve with sour cream.
Подавайте со сметаной.